Bel ons 020 723 3641

Frits van Wezel

Frits is een ervaren loopbaan-professional en heeft ruime ervaring met executive search als Partner; executive coaching en loopbaanontwikkeling van o.a. een bank.

Frits is een ervaren loopbaan-professional en heeft ruime ervaring met executive search als Partner; executive coaching en loopbaanontwikkeling van o.a. een bank.

Na de verkoop van zijn 150 jaar oude familiebedrijf, werkte hij onder andere voor Hay-Korn/Ferry en Mercer en deed veel ervaring op met bemiddeling en toetsing van leiderschap.

Bij Rabobank Groep paste hij deze kennis en ervaring verder toe en regisseerde hij de aanname- en benoemingsprocessen van de Top 250 executives. Binnen Rabobank was hij tevens verantwoordelijk voor de coördinatie en de uitvoering van Offboarding en Outplacement van deze top 250 executives. Daarbij werkte hij op dit terrein intensief samen met de Management Board van de Rabobank Groep.

Frits begeleidde en adviseerde zo vele tientalen executives op hun cruciale transitiemomenten met een grote vaardigheid en met scherp inzicht in de verschillende fasen van ontwikkeling van hun loopbaan maar ook persoonlijke ontwikkeling. Frits doet dat dit nu bij TheLeadershipAdvisory op empathische wijze, en met veel nuchterheid, humor en vooral constructief confronterend. .

Frits is een goede luisteraar die vanuit zijn relevante ervaring met loopbaanontwikkeling en -transitie de juiste vragen stelt en daardoor executives effectief begeleidt met het formuleren van hun potentie en ambities. Frits helpt daarmee scherp te identificeren in welke omgeving zij goed tot hun recht komen maar vooral ook waar juist niet.

Frits staat graag op het podium met zijn basgitaar en is met recht muziekgek te noemen. Daarnaast leest hij graag en veel over psychologie en filosofie en is een trouwe FC-Twente-fan. Als oud-leerling van Atlantic College in Wales is hij een bevlogen vrijwilliger voor United World Colleges, en speelt hij al tientallen jaren een actieve verbindende rol in het grote internationale netwerk dat hij al op jonge leeftijd ontwikkelde