Bel ons 020 723 3641

Jos Arnoldussen

Jos is een ervaren, internationaal georiënteerde, hands-on/brains-on CFO en transformatie manager met een passie voor het opzetten en realiseren van herstructurerings- en verbeterprogramma’s.

Als teamspeler begrijpt Jos wanneer hij wel en niet het initiatief moet nemen, te verbinden, anderen te coachen, te leiden en te motiveren. Jos is een goede luisteraar en weet daardoor snel door te dringen tot de essentie en het vertrouwen te winnen. Hij is analytisch sterk en heeft een goed gevoel voor ‘wat er speelt’.

Gedurende zijn carrière, die begon bij KPMG en Shell, heeft Jos in 20 jaar een overtuigend trackrecord opgebouwd van succesvolle transformaties en herstructureringen in potentieel lastige situaties. Hij realiseerde dat in verschillende bedrijfstakken; in volwassen markten en in groeimarkten; bij grote en middelgrote ondernemingen maar ook in het MKB.

Als doorgewinterde financial is daarbij zijn uitgangspunt dat CFO’s alleen succesvol kunnen zijn in waarde creatie en -behoud door te verbinden met de hele keten om zo vooral gezamenlijk effectief te zijn.

Zijn vaardigheid met en inzicht in cijfers in combinatie met zijn relevante ervaring met diverse financiële modellen brengt het inzicht waar het in de business werkelijk om draait.

Jos heeft ervaring in het werken in (internationale) omgevingen waar turnaround nog de enige optie is. Daarbij zet hij zijn vermogen in om strategische visie om te zetten in praktische acties, langs het pad van ‘mobilisatie, prioritering, regie, implementatie, evaluatie & bijsturing’. Daarbij is het voor de betrokken stakeholders steeds duidelijk wat hun rol en belang is.