Bel ons 020 723 3641

Executive search en ontwikkeling

Wij begeleiden al ruim 20 jaar de search voor executives, bestuurders, toezichthouders en andere sleutelposities. Dat doen we in uiteenlopende sectoren, zoals Energie, Media, VC’s en investeringsverhicles, Industrie, Financiële en Zakelijke Dienstverlening, ICT en de publieke sector zoals de Zorg. Wij werken dààr waar verandering en ontwikkeling van leiderschap het cruciale verschil maakt.

We zijn zorgvuldig in het zoeken naar de match

Wij gaan zorgvuldig te werk door de kandidaat vooral op inpasbaarheid te toetsen in de context van de organisatie en het team waarvan deel uitgemaakt gaat worden. En daarnaast te toetsen op de opdracht die vervuld moet worden. 

Hiermee zeggen wij dat we ons niet alleen maar richten op de identificatie van kandidaten ten behoeve van een aanvaardbare longlist – hoe belangrijk dan ook – maar wij besteden veel aandacht aan het toetsen van kandidaten op geschiktheid en inpasbaarheid binnen de context waarin zij zullen functioneren en met de opdracht die zij meekrijgen.

ZorgvuldigheidWelke kandidaten zijn geschikt voor de context van de opdracht?

Bij een search gaan wij nadrukkelijk uit van waarde toevoegen. We zetten ons in om de ‘kale transactie’ van een loutere persoonsbemiddeling te vermijden.

We zien search nadrukkelijk als een onderdeel van een continu proces: van een scan van potentiële in-house kandidaten via search, werving en selectie tot on- en off-boarding en evaluatie.

Pieter Cortenbach - Partner

Het proces van executive search is complex en arbeidsintensief en vereist de inzet van ervaren specialisten met de juiste vaardigheden, ervaring, instrumenten en expertise.