Bel ons 020 723 3641

Wie wij zijn

Wij zijn een groep van zeer ervaren bestuurders en toezichthouders en zetten deze ervaring in voor onze opdrachtgevers; als adviseur binnen ons brede leiderschapsportfolio, als interim executive of met een executive search opdracht.

Ad van Schaik

Ad is een ervaren brede manager met als core competence finance. Voelt zich als een vis in het water bij complexe, cross-border projecten. Focus op energie, industrie, media en food.
Lees meer

Bert Sterrenburg

Bert heeft ruim 25 jaar ervaring in algemeen en financieel management, waarvan ruim 15 als ondernemende CEO/CFO die bestaansbepalende veranderingen heeft geleid.
Lees meer

Cleo Sissingh

Cleo is ruim 25 jaar interim directeur/bestuurder en procesmanager. Ook is zij een ervaren toezichthouder. Ze heeft een goed gevoel voor wat mensen en organisaties beweegt en kan die bewogenheid mobiliseren en richten.
Lees meer

Dorothé Lamers

Dorothé heeft ruime ervaring als bestuurder en interimmanager in de onderwijs- en de zorgsector. Met haar innovatiekracht en analyses brengt ze focus aan en ondersteunt zij organisaties bij strategieontwikkeling.
Lees meer

Frits van Wezel

Frits is een ervaren loopbaan-professional en heeft ruime ervaring met executive search als Partner; executive coaching en loopbaanontwikkeling van o.a. een bank.
Lees meer

Hanneke Andringa

Hanneke begeleidt mensen en organisaties om resultaten te halen uit LinkedIn. Zij helpt professionals aan een onderscheidende positie in de markt, en wie toe is aan een nieuwe stap aan de juiste strategie om gezien te worden.
Lees meer

Hans Langeveld

Hans Langeveld is co-founder van de TheLeadershipAdvisory. Van uitvragen en teruggeven heeft hij zijn beroep gemaakt: bemiddeling voor en consulting van Raden van Bestuur, Directies en de RvC/RvT.
Lees meer

Henk Waumans

Henk regelt voor TheLeadershipAdvisory alles op financieel-administratief gebied.
Lees meer

Jos Arnoldussen

Jos is een ervaren, internationaal georiënteerde, hands-on/brains-on CFO en transformatie manager met een passie voor het opzetten en realiseren van herstructurerings- en verbeterprogramma’s.
Lees meer

Jos Hessels

Jos Hessels is co-founder van de TheLeadershipAdvisory en Board room adviseur, Executive Coach en Councellor van interim opdrachten. Zijn talent: verbinding maken en onderhouden. Zijn handelsmerk: vertrouwen en discretie.
Lees meer

Jos van der Werff

Jos van der Werff heeft ruime ervaring in de procesindustrie. Hij doorziet de hele keten van klant, terug naar productie en weet deze ketens efficiënt doch robuust te maken. Daarnaast heeft hij diverse R&D organisaties aangestuurd.
Lees meer

Mark Kuperus

Mark is een ondernemende transitiemanager met focus op resultaat en het reduceren van complexiteit. Hij is een zeer ervaren CFO die is doorgegroeid naar interim CEO/CRO bestuursposities. Mark heeft ook ervaring als toezichthouder.
Lees meer

Mirjam Kok

Mirjam is de spin in het web van TheLeadershipAdvisory.
Lees meer

Monique Gerrits

Monique is o.a. gecertificeerd in Hogan en heeft raden van bestuur en raden van commissarissen geadviseerd. Zij begeleidt senior executives om een beter begrip te krijgen van hun eigen leiderschapstijl.
Lees meer

Pieter Cortenbach

Ervaren adviseur, bestuurder en toezichthouder, richt zich op opvolgingsvraagstukken en succession planning in bestuur en toezicht. Executive search en bemensing, evaluatie van bestuur en toezicht en potentieel analyses vormen zijn expertise.
Lees meer

Pieter Kraaijeveld

Pieter is interimmanager op directieniveau. Met een heldere visie en duidelijke strategie zet hij teams in hun kracht voor de uitvoering van de gezamenlijk te realiseren ambities.
Lees meer

Robert Steenhof

Robert Steenhof is een verander- en interimdirecteur. Met ruim 30 jaar ervaring in Supply Chain Management ondersteunt hij Raden van Bestuur en investeerders om hun ketens te verbeteren en op die wijze waarde te creëren.
Lees meer

Sigrid Baas

Sigrid is bestuurder en toezichthouder en deelt haar internationale en cross-sector ervaring bij de loopbaanbegeleiding van executives en boardroom advies zoals zelfevaluaties van RvC's en RvT's.
Lees meer

Thomas Martin

Thomas is actief als CEO van zeer verschillende organisaties waar hij er steeds in slaagt het commitment te verkrijgen om stevige verbeter-trajecten succesvol af te ronden.
Lees meer

We combineren aandacht voor grensverleggend leiderschap en leiderschapsontwikkeling met onze eigen ervaring in senior leiderschapsposities.