Bel ons 020 723 3641

Sigrid Baas

Sigrid is bestuurder en toezichthouder en deelt haar internationale en cross-sector ervaring bij de loopbaanbegeleiding van executives en boardroom advies zoals zelfevaluaties van RvC’s en RvT’s.

Sigrid Baas is een ervaren bestuurder en toezichthouder in diverse sectoren, zowel in het internationale bedrijfsleven (PwC, Numico, Danone) als in de publieke sector (Hersenstichting, Bevolkingsonderzoek tegen kanker, Dianet). 

Zij werkt samen met CEO’s, bestuurders, directieteams en raden van commissarissen/toezicht om vastgelopen en vertraagde trajecten te accelereren, innovatie een versnelling te geven, of om te ondersteunen bij een fusie of overname. 

Bij TheLeadershipAdvisory richt zij zich op onder meer zelfevaluaties van RvC’s en RvT’s en op executive loopbaanbegeleiding.

Qua persoonlijkheid is zij energiek, ondernemend en veerkrachtig, juist in uitdagende omstandigheden. Haar basis is werken vanuit vertrouwen. Zij brengt nieuwe ideeën en oplossingen, gebruik makend van haar nationale en internationale ervaringen in het bedrijfsleven en de publieke sector. Open en integer betrekt zij alle stakeholders in het organisatiebelang en doelgericht koerst zij mét hen op de gezamenlijke doelen.