Bel ons 020 723 3641

Jos van der Werff

Jos van der Werff heeft ruime ervaring in de procesindustrie. Hij doorziet de hele keten van klant, terug naar productie en weet deze ketens efficiënt doch robuust te maken. Daarnaast heeft hij diverse R&D organisaties aangestuurd.

Jos van der Werff heeft ruime ervaring in de procesindustrie. Hij zet (internationale) supply chains op en ontwerpt programma’s voor operational excellence en veiligheid. Zijn commerciële ervaring heeft hij opgedaan in diverse B2B omgevingen, met name door het onderhandelen van meerjarige contracten. Daarnaast neemt hij graag de verantwoordelijkheid voor industriële operaties. Hij doorziet de hele keten van klant, terug naar productie en weet deze ketens efficiënt doch robuust te maken.

Jos werkt graag door de hele organisatie heen, van boardroom tot op de werkvloer. Hij implementeert zijn strategie op een pragmatische manier en zet vooral de gewenste uitkomst neer waarbij zijn team voldoende ruimte krijgt om dit naar eigen inzicht zo snel mogelijk te bereiken. Als hij de ruimte krijgt zet hij een divers team om zich heen waardoor hij voldoende wordt “gechallenged”; aan de ene kant om hem scherp te houden, aan de andere kant om een sterk team te creëren dat zelfsturend wordt.

In zijn vrije tijd sport hij graag, speelt o.a. zaalvoetbal met vrienden en golft. Daarnaast leest hij veel en is zeer geïnteresseerd in (kunst)geschiedenis.