Bel ons 020 723 3641

Cleo Sissingh

Cleo is ruim 25 jaar interim directeur/bestuurder en procesmanager. Ook is zij een ervaren toezichthouder. Ze heeft een goed gevoel voor wat mensen en organisaties beweegt en kan die bewogenheid mobiliseren en richten.

Daarnaast is zij een ervaren toezichthouder. Het grootste gedeelte van haar loopbaan heeft zij dit gedaan vanuit eigen ondernemingen.

Ze heeft een goed gevoel voor wat mensen en organisaties beweegt en is in staat die bewogenheid te mobiliseren en te richten. Door de gelijktijdige koppeling met de rationele kant van feiten en cijfers bewerkstelligt zij blijvende resultaten in organisaties. Ze bereikt veel door het verbinden van denken en doen.

Haar ervaring ligt vooral binnen vaak turbulente organisaties die een substantiële ontwikkeling moeten doormaken, waarbij gedragsverandering een belangrijke rol speelt. Over het algemeen zijn dat complexe en dynamische omgevingen met veel verschillende partijen en stakeholders. Naast het oplossen van financiële en organisatorische problemen helpt zij graag bij (de)privatisering, kwaliteitstrajecten en certificering.

Opdrachtgevers beschrijven Cleo als doortastend, resultaatgericht, gemakkelijk in vertrouwen te nemen en analytisch scherp. Cleo is het meest in haar element als zij samen met alle betrokkenen een onderneming opnieuw een goede uitgangspositie kan geven om verder door te kunnen ontwikkelen en succesvol te zijn.