Bel ons 020 723 3641

TLA Interimmer worden?

Wij zijn continue op zoek naar ervaren interim executives voor onze opdrachtgevers. Interesse? Download ons profiel en neem contact met ons op.

Bewezen trackrecord

Interim management is een vak apart, waarbij sterke managementvaardigheden en een grote anciënniteit in meerdere sectoren een belangrijke rol speelt.

De kracht van onze Interim Executives is hun onafhankelijkheid. Zowel voor de opdrachtgever als voor alle andere betrokkenen is het van belang overtuigd te kunnen zijn van het feit dat er geen eigen (financiële) belangen van de Interim Executive drijfveren zijn voor zijn of haar handelen.

De TLA interimmers weten dat het optreden en handelen wezenlijk anders is dan dat van een consultant. Het is iemand die binnen het bedrijf de leiding heeft met de bevoegdheden en het mandaat die nodig zijn om de directe en gerichte (aan)sturing te kunnen geven die vereist is om de gewenste verandering te bewerkstelligen. Ze nemen de touwtjes in handen om uit te voeren wat gepland is of wordt.

Interim management is een bewuste en expliciete keuze, die in de meeste gevallen volgt op een succesvolle en rijke loopbaan binnen bedrijven en instituten. De interimmer heeft een verlangen naar nieuwe uitdagingen in verschillende contexten, aangetrokken door de nieuwheid en de verscheidenheid aan veranderingen en projecten waarin ze de, in de loop der jaren opgebouwde, knowhow in de praktijk kunnen benutten of van grote waarde kunnen laten zijn.

Interim managementEen vak apart