Bel ons 020 723 3641

Onze interim executives

Naast hun gedegen ervaring met o.a. strategische vraagstukken, herstructureringen en financieringsvraagstukken, fusies en overnames en (des-) investeringen, zijn zij ook sterk gericht op ‘operational excellence’.  TLA’ers zijn in staat om op basis van het DNA van een onderneming strategische proposities commercieel te vertalen en uit te nutten met als uitgangspunt de wensen van de klanten van onze klant.

Veranderkracht

Naast hun gedegen ervaring met o.a. strategische vraagstukken, herstructureringen en financieringsvraagstukken, fusies en overnames en (des-)investeringen, zijn de interim executives van TheLeadershipAdvisory tevens sterk gericht op ‘operational excellence’ en het herontwerpen en simplificeren van de (primaire) bedrijfsprocessen. 

Met hun bewezen grote staat van dienst zijn zij in staat om snel vertrouwen, betrokkenheid en draagvlak te creëren door samenwerking en verbindend leiderschap en weten mensen te inspireren en in hun kracht te zetten.

VeranderingDe interim executives van TLA zijn in staat snel impact te maken.

De interim executives van TheLeadershipAdvisory kunnen worden ingezet voor transitiemanagement of een specifieke verander- of begeleidingsopdracht.

We gaan meestal door 3 fasen heen in een opdracht: (1) de continuïteit op korte termijn waarborgen, rust brengen en tegelijk alertheid creëren; (2) de analysefase: plan met perspectief bieden en (3) de implementatiefase: de continuïteit en veranderingen op lange termijn borgen

Mark Kuperus | Associate partner

Onze interim executives van de herstructureringsgroep zijn zeer ervaren in de niche markt van crisis aangelegenheden en bijvoorbeeld bijzonder beheer situaties.

Als verandermanager bij de TLA herstructureringsgroep ben ik vooral op mijn plek bij interim CEO en CFO opdrachten die bestaansbepalend zijn.

Bert Sterrenburg | Associate partner